Oldalak

2016. február 4., csütörtök

GYIK - Bringo csengők

Összegyűjtöttem a leggyakoribb kérdéseket amik a vevőinktől érkeztek a csengő vásárláshoz kapcsolódóan. Ha nézegeted csengőinket a bringobell.com oldalon, ezek lehet Benned is felmerülnek.
Itt megtalálod a válaszokat! Ha más kérdésed van írj nyugodtan, szívesen segítünk! :)

1. Vízálló?
Igen, teljes mértékben vízálló. Miután felkerült rá a minta és a festék, több réteg fényes, vagy matt lakkot kap. Olyan lakkot használunk, amivel az autókat lakkozzák. Egyszer úgy alakult, hogy folyó csapvíz alatt teszteltem a vízállóságot. Átment a teszten :). Emellett, a lakk a naptól is védi a csengőt. Továbbá a csengő mellé adunk számodra egy esővédő szütyőt. Ha napokig kint ázna a biciklid az esőben, ezt érdemes rátenned.

2. Ha elesek, nem lesz baja a mintának?
Ha úgy esel, hogy lesúrolódik a csengő, akkor sajnos nem tudjuk garantálni azt, hogy nem sérül a minta, vagy a festék (...Igen, ezt is sikerült már tesztelem...)  Habár a garanciánk az ilyen esetekre nem terjed ki, ha küldesz számunkra egy képet a sérült mintáról, megnézzük, hogy meg tudjuk-e javítani.

3. Nem lopják el?
Több vevőnk aggódott amiatt, hogy ellopják a csengőjét. A Bringo csengők nagyon szépek és egyediek. Ügyelj arra, hogy lehetőség szerint biztonságos, zárt helyen tárold a biciklid. Javasoljuk, hogy használd az esővédő szütyőt a csengő elrejtésére. 

4. Minden kormányra jó? Az enyém nagyon vastag/vékony..
A csengőt egy bilincshez hasonló szerkezettel és csavarral rögzíted a kormányodhoz. A csavart annyira húzod meg, hogy szorosan illeszkedjen a kormányra a csengő. Ha ilyen aggályod van, hozd el vásárláskor biciklidet és segítünk a felszerelésében. Ha nem tudod elhozni a bringád és otthon derül ki, hogy nem megy rá, akkor írj és visszavásároljuk a még nem használt Bringo csengőt. Eddig mindössze 1 olyan vevőnk volt, akinek nem tudtuk megoldani a csengő felhelyezését.

4. Ajándékba viszem a csengőt és nem tudom melyik a másik oldalon hordja a csengőjét, mint ahogy ezt csengetni lehet..
Változó, hogy melyik oldalra szerelhető fel a csengő (legtöbbünknek felfelé pengetve kényelmes csengetni). Az a tapasztalatunk, hogy ez a mozdulat olyan egyszerű, hogy könnyedén át lehet szokni a másik kézzel való csengetésre. Ha mégsem sikerült (ilyen visszajelzés nem érkezett még hozzánk), akkor írjatok nekünk és beszerzünk egy "másik kezes", a vásárolthoz hasonló csengőt, elkészítjük a kívánt, vagy ahhoz hasonló mintával és cseréljük számodra a még nem használt Bringo csengőt.

5. Hang (on-line vásárlás esetén)
Alapvetően 2 féle csengővel dolgozunk jelenleg:
Klasszikus működésű: Ennél a fajtánál kettő kicsi gyűrűt pörgetsz meg amikor csengetsz. Amíg a kart előre tolod, majd visszaáll a kiinduló helyzetbe a csengő végig csenget. ("Trililil-li"). Vidám, élénk hangja van.
Ding-dong típusú: Itt a csengőt egy kalapács üti meg belülről. Minden csengetésnél egyet kong ("bim-baammm"). Szép, retró hangja van :) 
Ezen típusokon belül is többféle csengővel dolgozunk, így a mélység-magasság-hangosság változó. Hamarosan készítek egy videót, ahol meghallgathatjátok, hogy melyik csengőnek milyen hangja van.

Keress minket bizalommal! Mindig, minden érdeklődőnek válaszolunk, 1-2 munkanapon belül! Ritkán előfordulhat, hogy a válaszunk a spam mappádba érkezik, de megtettünk minden lehetséges lépést ennek elkerülésére.

Elérhetőségeink:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése